16 Ağustos 2012 Perşembe

Yeni Sezon




Galatasaray - Şikeyle uğraşan Fenerbahçe'nin, Demirören enkazını kaldırmaya çalışan Beşiktaş'ın ve kadrosu dağılan Trabzonspor'un arasından sıyrılıp şampiyon oldular geçen sezon .. Galatasaray için asıl mesele şimdi başlıyor, yapılan transferlerle beraber 96-2000 süreci tekrar başlayabilecek mi ?

Fenerbahçe - Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye ne kadar çağ atlattıysa bir o kadar da geri getirdi.. Aykut Kocaman ise takımı geçen sezon bir arada tutarak misyonunu tamamladı... Fenerbahçe'nin bir dünya devi olması için şu anda önündeki tek engel Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman... Vizyon sahibi genç bir başkan ve yeni jenerasyonun önemli teknik adamlarından biriyle çok iş yapabilirler.. Yoksa orta sahaya transfere gerek görmeyen Aykut Kocaman'la bu yıl işleri çok zor.. Şike konusu da hala tam olarak kapanmış değil, geçen sezon gibi Şampiyonlar Liginin dışında kalması sürpriz olmaz.. Çok zor bir sezon bekliyor Fenerbahçe'yi, hem de çok zor.. Olası bir ilk 4'ün dışında kalınması, Aziz Yıldırım'a olan desteği bile çatırdadır...


Trabzonspor - Geçen yılki kaotik ortamdan Burak sayesinde fazla etkilenmediler, artık o da yok, bakalım bu yıl takım oyunu ortaya koyabilecekler mi ?

Beşiktaş - bu yıl için çok karamsar değildim taa ki Batuhan transferine kadar.. Yine de diğer büyük kulüplerin çok gerisinde kalacaklarını sanmıyorum. Avrupa kupasında olmamak, lig için ciddi avantaj aslında kimse kabul etmesede..

Bursaspor - Şu yabancı transferlerde biraz verim alabilseler çok iş yapacaklar ama kısmet işte.. bu yıl daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Ertuğrul Hoca standartının altına düşmez.

Eskişehirspor - Ersun Yanal geldiği ilk sezon takımı kurar ikinci sezon patlamasını yapar.. Patlama yılı artık Ersun hoca için, ama sanki takımda gol atacak adam yok gibi ?

Sivasspor - Rıza Çalımbay ve Eneramo sayesinde 7. olurlar.

İ.B.B. - Carvalhal'la geçecek 5 senenin ilk yılı...


Gençlerbirliği - Bir Ankara Efsanesi, Fuat Ç. Tribünde de takipçisi olacağız bu yıl.

GaziAntepspor - Hikmet Karaman "küme düşmekten kurtaran hoca" sınıfından, "takımı yukarı taşıyan hoca" sınıfına geçebilecek mi ? Artık zamanı geldi sanki.

Kayserispor - Şota için artık takımı zirveye oynatma zamanı.. Yeni transferler lige renk katacak gibi.

Karabükspor - Skibb bırakmazsa en azından iyi top oynarlar :)

Mersinspor - Yine ligin  kalburüstü oyuncularını transfer ederek kalitelerini arttırdılar. Yattara Türkiye'ye kim olduğunu bir kez daha gösterir mi dersiniz ? Bence gösterir..

Orduspor - Hector Cuper'un Orduspor'da olduğuna hala anlam veremiyorum, mantığım almıyor.. Ligdeki en iyi 2-3 hocadan biri..

Antalyaspor - Şifo Mehmet uzun süre çalıştırma fırsatı bulduğu kulüpte yapılanmaya gitmek yerine hep günü kurtarmayı denedi, bakalım bu yıl da günü kurtarıp kümede kalabilecekler mi ? Yapılan transferler artık birşeylerin değiştiğini gösterir gibi..

Akhisar Belediyespor - Merakla bekliyoruz..

Elazığspor - Bülent Uygun'u bir camia nasıl kabullenebiliyor anlayamıyorum. Ne desek boş. Bülent Uygun'un olduğu yerden hayır gelmez.

Kasımpaşaspor - Yeni İstanbulspor.. umarım içlerinde futbol aklı olan birileri vardır da güzel şeyler yaparlar..

Hiç yorum yok: