1 Şubat 2012 Çarşamba

Hacıosmanoğlu

İbrahim Hacıosmanoğlu adaylığını koymuş TFF başkanlığı için.. Seçim vaadi olarak da Fenerhbahçe'yi küme düşüreceğini söylerse kimse şaşırmasın..



M.A.Aydınları'ın gitmesini Fenerbahçe istemiş diyorlar, hatta Fenerbahçe hisseleri yükselmiş bugün.. MAA gibi hasta Fenerbahçe'li birini göndermeyi Fenerbahçe'liler neden istesin, yerine kimi getirecekler Ali Şen'i mi ?

Bu şike soruşturması işi iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı.. Oysa yapılacak şey çok belli.. Etik kurulu raporuna uygun olarak Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Sivasspor'u küme düşürmek, Trabzonspor'a şampiyonluğunu vermek.. Yapılmak istenen şey belli de yapacak yürekli bir adam yok ortada..

Herkes kıvırma peşinde.. Herkes çıkarları ön plana atmış, doğruları düşünen tartışan kimse yok.. Şenol Güneş genel kurul da biraz anlatmak istedi ama "he-he" deyilip geçildi. Kimse üstünde durmadı bile..

Oysa yapılacak şey çok açık.. Bu iş uzadıkça daha da kötü bir hal alacak, bakalım nereye gidecek..

Türkiye aslında çok büyük sınavlarından birini veriyor.. Güçlülerin haklı olduğu, mafya babalarının devleti yönettiği, yapılan kanunsuzlukların cezasız kaldığı, derin devletin at koşturduğu 90'lı yılların Türkiyes'inden, hak ve hukukun egemen olduğu, devletin, polisin, savcının düdüğünün öttüğü, mafya babalarının sahneden silinmeye başladığı "Yeni Türkiye" 'ye geçişin önemli sınavlarından biri.. Umarım bu sınavdan çakmayız... 

Hiç yorum yok: