4 Ocak 2012 Çarşamba

Burak 2 Manisa 1



İki golü de Burak atmadı belki ama gollere bakınca, Hüseyin Tok'tan sökmek suretiyle yaratılan Burak pozisyonları olduğunu görüyoruz, o yüzden böyle bir Burak 2 Manisa 1 başlığı olur bence..

Maça gelince nerden başlasam bilemiyorum..

Trabzonspor'un her gün biraz daha Burak'a bağımlı oyun stilinden mi bahsetsem ?

Kemal Özdeş'in vasat kadroyla ortaya çıkardığı müthiş takımı ve Manisa'nın oynadığı modern futbolu mu anlatsam ?

TFF'nin saçma sapan fikstür çekimler, 1 haftalık devre arası uygulaması ! ya da ara transferin ikinci yarı başladıktan sonra açılması gibi saçmalıklarına mı değinsem ? Behzat Amirim olsa da "saçma sapan konuşma be" dese şu federasyona..

Halil'in ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunu mu anlatsam uzun uzun ..

İsaac Promise'ın taraftarı nasıl kansere sürükleyebileceğini ve futboldaki ofsayt kuralını ortalama bir kadın kadar bile anlamadığını mı ? Kaçırdığı gole ve Kahe ve Makukulayı yedek bırakmasına hiç girmiyorum bile..

Manisa'nın iyi futboluna daha çok mu yer ayırsak acaba onu da bilemedim.. Maçın sonlarında heyecanın dorukta olduğu anlarda bile nasıl soğukkanlı paslaşmalar yapabildiklerini mi irdelesek ?

Volkan Şen'i yuhalayan ve ıslıklayan Trabzonspor taraftarına, çok değil bundan 1.5 yıl önce Burak'ı da böyle ıslıkladıklarını mı hatırlatmalı, yoksa Volkan'a sabırlı olmasını ve iyi oynamaya başlayınca seyircinin de onun yanında olacağını mı söylesek.. Ve 25 yaşında bir futbolcu olarak artık aklını da yeteneğiyle birleştirmesi gerektiğini mi hatırlatsak...?

Ahmet İlhan, Yiğit, Akaminko ve Murat Erdoğan dışında kalbur üstü oyuncuları olmadığı halde, ve bu oyuncular dahil hiçbir oyuncularının büyük kulüplerde kadroya giremeyecek olmalarına rağmen, Manisaspor'un ortaya koyduğu takım oyunu ? Taktım ben Manisa'nın oyununa.. Kemal Özdeş'in elinde iki tane ayağı düzgün adam olsa şampiyonluğa oynatır herhalde takımı.. Ersun Yanal'ın ekibinden çıkmış olması, Ersun Yanal için bir kayıp mı yoksa Kemal Hoca için bir başlangıç mı onu da bilemedim..

Ve Trabzonspor'un geçen yılın ikinci yarısından beri her gün biraz daha takım oyunundan bireysel oyuna doğru gidişi...

Son olarak da, hazır Zokora'da yokken, Olcan'dan Selçuk gibi bir çift yönlü orta saha oyuncusu olur mu diye de not düşürerek mi bitirsek yazıyı..

Hiç yorum yok: