20 Haziran 2009 Cumartesi

Ne olacak bu Fener'in hali.. ?

Galatasaray’la maç yaparlar kavga gürültü. Efes’le final oynarlar yine kavga gürültü.. Nedir yani, herşeyi kazanmak zorunda mısınız ? Zorunuza mı gitti Efes’in adam gibi gelip yenmesi sizi ve kupayı alması..



Nerde kaldı sportmenlik ve fairplay. Kaybetmek ve kaybetmeyi hazmetmek de bu işin bir parçası.. Geçen gün Abdi İpekçi’de yaşananlar için rezalet kelimesi hafifletilmiş bir tabir olur.. Ortada hiç birşey yok, tertemiz maç, güzel bir final serisi ama keybedince rakip sporcuları dövmek ne ?



Eğer federasyon bu olaylara “can acıtıcı” bir ceza vermezse, seneye niye baskete yeterince ilgi gösterilmiyor diye sorarız kendimize..

Fenerli arkadaşlar mazeret üretmesinler bu arada, yok 5. Maçta teknik faul mevzusuydu, yok Kaya adamın üzerine yürüdüydü, yok dirseği Sinan vurdu felan.. Komik oluyorlar, bunların hiçbiri yaşanan bu görüntüleri ve rezaleti haklı çıkartmaz..



Bu yorumu bir Trabzonspor’lu olarak değil bir Futbol ve Basketbol seyircisi olarak yapıyorum, takım fanatizmi yok burda.. 2 yıl önceki Trabzonspor-Sivasspor maçındaki olaylarda Trabzonspor’un haksız olduğunu düşünmem gibi. Sahalarda kavga gürültü gördükçe soğuyorum spordan ve fanatizmden...


Ayrıca Blog'da bu tip çirkin görüntüleri yayınladığım için kamuoyundan özür dilerim... Umarım bir daha yayınlamam.

Hiç yorum yok: