18 Mayıs 2009 Pazartesi

Trabzonspor 1 Bursaspor 0


Sanırım yıllardan sonra ilk defa son haftaya matematiksel olarak şampiyonluk şansımızı koruyarak gireceğiz. Ve şampiyon olacaksak eğer Gökhan’ın dünkü golu bu yoldaki en kritik gol olacak.. (Eğer olamayacaksak da ilk Sivas maçında ve Fener maçında Gökhan’ın kaçırdığı goller yüzünden olamayacağız)

Takımın kazanma arzusu güzel, Alanzinho güzel, paslaşma ve takım oyunu güzel, son dakikada kazanmak güzel, Bursa’dan rövanşı almak (aynı şekilde hakemle son dakikada) güzel, Egemen’in üçlüsü güzel, taraftar güzel, şampiyonluk takibini sürdürmek güzel..



Son bir söz de yeni teknik direktör için söyliyim.. Hocayla transferi, bütçeyi planlamayı vs. konuşmadan önce herşeyi bir kenara bırakıp Yattara ve Alanzinho’yu konuşması lazım yönetimin.. “Hocam bizde böyle iki tane deli adam var, bunları beraber oynatabileceksen konuşalım, oynatamayacaksan hiç uğraşmayalım” dememiz lazım.. Çok özel futbolcular, ama beraber aynı anda oynatılmaları zor, bize bunları beraber oynatabilecek hoca lazım.. Eğer Yattara-Alanzinho ikilisinden verim alınabilirse, bir de bitirici forvet olursa seneye lig erken kopar..



2 yorum:

muribbi dedi ki...

ligi bu senede erken koarabilrdik. ilk yarıdaki farkı açamaya başladığımız dönemi hatırlamak yeterli. hızımızı yavaşlatmak için uğraşanlar az değildi.

Faruk dedi ki...

Yattara ve Alanzinho birlikte oynar sevgili kardeşim, neden oynamasınlar ancak Colman'da bunlara eklenirse o zaman sıkıntı başgösterir, bizim takımda oynayacak olan 10 numaranın çok yetenekli olması gerekmiyor zira Yattara ve Alanzinho'nun yetenek denen şey paçalarından akıyor. Yattara, Alanzinho ve bitirici forvetin varsa mutlaka iki tane iyi koşan ve iyi basan ön liberoya ihtiyacın var. Selçuk ve Hüseyin o işi yapamazlar, illa Selçuk takımda oynayacaksa o demin bahsettiğim 10 numara görevini O'na verirsin, ön liberoya da bir tane Appiah gibi oynayabilecek ön libero transfer edersin. Bunları yaptığın zamanda takım tipik bir kontraatak takımı olur. Kendi sahandaki maçları kontraatak oynayamayacağına göre iş o bahsettiğim bitirici forvete düşer, hava hakimiyetide olacak ki, Yattara'nın kesmelerini tamamlayabilsin(ah Tekke ah) ama ne olursa olsun ligi erken kopartamayız bu kombinasyonla, şampiyonluk şansımız kuvvetli olur orası ayrı...